resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2153
    atletik stoper davinson sanchez'in adı geçmeye başlayınca atletizm eksikliği vurgulanmaya başlanan oyuncu. farklı oyuncular ikisi de. ben mevcut oyunumuza nelsson tipi pozisyon bilgisi yüksek, liderlik özellikleri iyi, yanındaki stoperin sigortası gibi oynayabilen bir oyuncunun daha iyi uyacağını düşünüyorum. avrupa'da yavaşlık gibi defolarının ortaya çıkacağına, bu yüzden sanchez gibi süratli bir stopere gerek olacağına inanmıyorum. çünkü avrupa'da savunmayı ligdeki kadar ilerde kurmayacağız. aksine minimum hatayla savunma yapmamız gerekecek. ligde zaten nelsson-abdülkerim ikilisi kendini fazlasıyla kanıtladı. şampiyonluktaki en önemli 5 futbolcunun 2'si bu ikisi zaten.

    ayrıca adamın ayrılma isteği zaten biliniyordu. geçen sezon ayrılmadı ve müthiş bir profesyonellikle, üstelik takımı ve armayı da sahiplenerek aslan gibi oynadı. bazı sözler verildiyse adam bunların tutulmasını bekliyor olabilir, doğaldır. danimarka milli takımının yedek stoperi zaten, zaten hantal, zaten ayrılmayı kafaya koymuş diye neden gömülüyor anlamadım.

    sanchez'den iyi stoperdir nelsson. spurs 40 milyon verdi diye, premier lig etiketi var diye otomatik olarak kariyerinin her döneminde müthiş oyuncu olmuyor. ayrıca sanchez düşüşte söyleminin de yanlış anlaşıldığını görüyoruz. bu söylem şöyle destekleniyor genelde: e düşüşte olmasa zaten bize gelmez. torreira da icardi de zaniolo da düşüşteydi, o yuzden bu adamları alabildik. öyle değil işte. bu üçü farklı sebeplerden oynamıyorlardı. kulüpleriyle problemleri vardı, özel hayatları çalkantılıydı vs. sanchez ise 2-3 yıldır aşağı gidiyor. oyun olarak da. umtiti gibi, hazard gibi dramatik bir sönüp gitme değil belki ama özünde benzer bir düşüş. düşen bıçağı tutmak yani transferi.

    nelsson 2 yıllık galatasaray kariyerinde hem kişiliğiyle hem oyunuyla 9/10'luk performans vermiş bir oyuncu. bu adamı da iyi anmayacaksak kimi iyi anacağız bilmiyorum. sanchez'i yüceltmek için gömülecek adam değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın