• 6770
    başka yerde de yazdım, o kadar net şekilde bir inter stili 3-5-2 takımı kuruyorlar ki, benim kafamda şu teori netleşti:

    ali koç montella'yı getirmeye karar verdi, bütün transfer planlamaları vs (bu alanda çok iyi kurumsallaştılar) buna göre yapıldı. hatta kendisine edin dzeko sözü de verildi. fakat kongrede olay çıkınca ali koç panikle dümeni kırıp "yerli hoca olacak" dedi, onun yüzünden eller cepte gariban ismail kartal'ı mekke'den getirdiler. transferler ismail kartal düşünülmeden yapıyor, başarısız olduğu zaman hala boştaysa montella ya da hatta büyük paralar ile kovalayacakları daha baba italyan hocaları (conte, gasperini vs) deneyecekler.

    bu planlamayı 38 yaşında santrafor, 29 yaşında kısa atlet stoper vs ile yapıp bir yılı harcamak ise sadece ali koç'un yapabileceği bir iş.

    fenerbahçe gerçekten yunan trajedisi gibi bir takım. birçok işi gerçekten doğru yapıyorlar, doğru yapılar oluşturuyorlar, fakat her şeyin bağlı olduğu loser tek adam her seferinde yanlış kararı veriyor.

    hatta bakın izleyin, şu an twitter'daki "yıldız oyuncu al" hashtag'leri yüzünden ali koç kimseyi dinlemeden wilfried zaha'ya da akıl almaz paralar döküp bu planı çöpe atacak. bütün bunlar olurken kanatlı herhangi bir formasyon için takıma sağ kanat almıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın