• 78
    hatırlarsanız fenerbahçe'nin bizimle oynadığı maçtan* sonra arda övgüleri yerini dalga geçme twitlerine bırakmıştı, fenerbahçe taraftarları dahi "ulan fazla mı abarttık kafasına girmişti."

    milli maçlar geldi ve ilk milli maçta* kötü bir performans verdi arda. ilk 11 çıktığı maçta sahada yok gibiydi. üstüne barış alper de iyi performans verince temelli psikolojileri bozuldu. sonraki milli maç* ise hem arda'nın hem fenerbahçe taraftarının imdadına yetişti. attığı tek golle dünya yıldızı statüsüne yükseldi. maçın ardından ise fabrizio ortaya çıktı ve arda-barcelona haberi girdi. fenerbahçe taraftarının psikolojisi ile oynadı. o gün taraftar neler neler yazdı çizdi.

    fabrizio arda'nın fenerbahçe'den ayrılmasındaki esas isimlerden. hatta en baştaki bile diyebiliriz. bizimle ilgili ise angelino üzerinden leipzige baskı uyguladı, icardi haberini girdi ve dün fenerbahçe taraftarının çok istediği davinson sanchez haberi ile pik yaptı. adam bayadır fenerbahçe ile oynuyor bildiğiniz. çok başka bir kudurtucu tarzı var ve bizim adımıza transferin yıldızlarından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın