resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2129
    galatasaray ile 3 sene sözleşmesi bulunan futbolcu. gidemedim diye huysuzluk yaparsa genç takımla da çalışabilir.

    defans hattımızda kendisi yoksa abdülkerim, kaan ve emin bayram var. ikamesi bol bir oyuncu.

    ancak...

    ben açıkçası nelsson'un söylenenin aksine mutsuz olduğunu falan düşünmüyorum. tabi ki hedefleri olan her futbolcu gibi mümkünse epl yapmak ister. fakat yapamazsa da şampiyonlar ligi gibi güzel bir market varken çok da sorun etmeyecektir. bu gün tottenham'a gidemez seneye liverpool'a, manu'ya gider. hazırlık kampındayız. as oyuncularımızın bir kısmı daha 2 idman yaptılar. onlar da fiziksel yükleme. sezon içindeki performanslarını beklemek anlamsız.

    yani zaniolo şöyle, nelsson böyle, midtsjö vay vay diye hayıflanmaya gerek yok. sakin sakin oynuyor adamlar. kaslarını zorlamadan. hepsinin de tatil sonrası ister istemez form durumları düştü. yani uçup kaçmamaları şu aşamada normal.

    açıkçası ben serbest kalma bedelinin altına bırakılacağını sanmıyorum. eğer takas yapılacaksa ve o isim mina ise de muhtemelen 20 milyon eu'nun üzerine mina'yı sayarız.

    medyada sistematik bir galatasaray saldırısı var. misal icardi haberleri düştüğünden beri kaptanlık mevzusunu kaşıyorlar. muslera'nın olduğu yerde kaptan muslera'dır. hep acaba bir yerlerden huzursuzluk yaratırmıyız derdi var. daha 2 gün önce yusuf demir için de benzer muhabbetler döndü. sallamayın derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın