resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1868
    lig, avrupa ve türkiye kupası maratonunda as kadroda olmasa bile 12. oyuncu olarak mutlaka kendini göstermesi gereken oyuncu.

    avrupa kulvarı oyuncuları psikolojik olarak epey yoran bir yer. lige dönmekte zorluk yaşıyorlar fiziksel etmelerinden çok bu yönün daha büyük problem olduğunu düşünüyorum. bu yüzden morutan ve barış alper yılmaz gibi 12.oyuncu olması muhtemel isimlere büyük iş düşüyor. girdikleri zaman direk katkı vermeleri gerekiyor. rashica'yı izleyip gerekirse defansif katkısını arttırarak, basit oynayarak kendisine kadromuzda uzun vadeli bir yer edinebilir. kiralık gittiğinde de görüldü ki galatasaray onun çıkabileceği en üst nokta gibi görünüyor şimdilik. o yüzden burada kalıcı olmaya baksın, yoksa cicaldau gibi başakşehir'den başlayarak yavaş yavaş düşmeye başlar. ha yok bizim kadromuzda 2-3 sezon ortalama bir rashica performansı verirse zaten italyan takımları onun için yoklamaya başlar. o zaman kariyerinde değişiklik yapmak isterse gider.

    bu kampı o yüzden kendisi açısından çok kıymetli görüyorum. dilerim oyunundan çok mental yönünü geliştirir ve avrupa serüveninde olmasa bile türkiye'deki maçlarda gönül rahatlığıyla ilk 11 başlatabileceğimiz bir kıvama gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın