resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1636
    bugunku basin toplantisindaki kritik bir lafi oldu. bazi yoneticiler oyuncu satislarinda market degeri 10 milyon oyuncunun taraftarda degeri 17 milyon oldugu icin degerini bulan bir teklifte taraftar bizi tefe koyar diye bu satislari degerlendirmiyor bir sonraki yonetime birakiyor gibi bence asiri talihsiz bir aciklama yapti. sen eger boey nelson ve zaniolo gibi oyunculari marcao gibi birakmayi dusunuyorsan tabi ki de tefe koyarlar. alttan alta bunun hazirligini mi yapiyor anlamis degilim? rakip takimin hem kendi oyuncularinin market degerini senin gibi 10'da tutmuyor bir sekilde 15-17'ye cekiyor ve satisi da 23'den yapiyor sen eger bizi fener peynir ekmek gibi oyuncu satarken 10'a ikna etmeyi mi dusunuyorsun? zaten aciklamalarin yuzunden 10'dan 8'e dusuyor degerleri.
    ayrica ben kimsenin kligi falan degilim erden timur gayet guzel bir kadro kurmustur has galatasaraylidir ama oyuncu satisinda sifirin altinda yetersiz. rezan bey'i bizim haklarimizi tff'ye catir catir savunurken destekledim. secim doneminde borderline davranislarini gorunce zaten sempatim yok oldu hala daha dedeye destek veriyor dede kadar sevgim kaldi kendisine. erden bey'in camiada klikler var bana saldiriyorlar soylemi asiri yanlis. kardesim bu taraftarda kupa 1'in en gucsuz grubuna forvetsiz cikmis olmanin getirdigi travma var. tabi ki de olumlu anlamda yangin yapacak taraftar hamza hamzaoglu'nu da gorduk. her akliyla dusunen galatasaray taraftari gecen sene ligin basindan beri mayis ayinda forvetsiz kalacagimizi goruyordu. fener'in batshuayi'si olmasina ragmen dzeko indirdi besiktas halil'i istiyor cenk aboubakar bir de belcika liginden kasimpasaya gelmis forveti varken. bu hatalarinizi soyleyecegiz tabiki de.
    erden timur umarim taraftarin dediklerini dinliyor ve feedback aliyorsundur. kadroyu yildizlarlar susleme, omurga olusturma ve sponsor bulma konusunda galatasaray tarihinin gordugu en iyi yoneticisin. eksiklerini gidermen butun taraftari mutlu eder. eger bu baska takimlarin oyuncu satislarinda bir dumen varsa karambol bir youtube programinda bunu acikla da biz de ogrenelim diyelim hakli ama su anda biz hakliyiz ya bilgilendir ya da bu isi coz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın