• 5
    oncelikle ismail balaban'i survivor'dan once de hem atak gures tarzi hem de mutevaziligi sebebiyle seven izledigim her gureste destekleyen biriydim birde adam iyi bir galatasarayli ayni zamanda.

    662'nci kirkpinar gureslerinde ise ismail'e bi haller olmus sacma sapan bir hirs icersinde. ozellikle huseyin gumusalan'i yendigi yari final macinda rakibini tebrik etmeyip kosarcasina meydani terk etmesi kirkpinarin ruhuna yakismayan simarikca bir hareketti.

    oteki tarafta ise yusuf can zeybek taktik icabi surekli rakibini yerde karsilayan mehmet yesil yesil'i yendigi mactan sonra sarildi ve elinden optu.

    ismail, yusuf can'a kaybettigi mactan sonra yusuf kendisine defalarca sarilmasina karsin zoraki sarildi. bu ne hirs arkadas icinde hic mi sportmenlik kalmadi ? buna karsin yusuf can mac sonrasinda dahi mutevaziliginden hic bir sey kaybetmedi defalarca ismaili onure etti.

    yagli gures camiasi sportmen, centilmen, efendi bir baspehlivan kazandi umarim ilelerleyen zamanlarda kemerin ebedi sahibi olacak firsatlari da yakalar yolu acik olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın