• 313
    icardi’nin gepetto’su. wanda ne derse o olur icardi için ve bizim için. diziyse dizi, mastırşefse mastırşef ne gerekiyorsa yapalım. senaryosunu yazacağım ve gs tv’de yayınlanacak bir film düşünüyorum: filmin adı elbette aşkın olayım.

    başrolde wanda nara ve mauro icardi olacak elbette. yardımcı erkek oyuncu rolünde kerem aktürkoğlu, yardımcı kadın oyuncu rolünde simge sağın olacak. senaryo kısaca şöyle:

    che guevara, lionel messi ve mauro icardi’nin doğduğu arjantin’in rosario şehrine bir gün bir aile gelir. büyüğü 6 küçüğü 4 yaşında 2 kızları olan karı kocanın bu şehirde kimseleri yoktur. bu sebeple kavurucu bir sıcak olan 19 şubat günü aile, otelin yolunu tutar. taksi paraları olmadığı için yürüyerek otele gitmek zorundadırlar. yürürken bir arabanın içindeki bir kadının çığlıklarını duyarlar. ilk başta kadının şiddet gördüğünü düşünseler de çok geçmeden kadının doğum yapmak üzere olduğunu anlarlar. aile hemen hamile kadına yardıma koşar çünkü evin annesi bir ebedir. insanüstü çabalarla çocuğun sağlıklı doğmasına vesile olurlar. doğan çocuğa da mauro adını verirler. yardım eden ailenin büyük kızı ise wanda’dan başkası değildir.

    mauro’nun babası, aileye yardımcı olur ve iki aile ahbap olur. gel zaman git zaman çocuklar büyür. wanda, doğumuna tanık olduğu mauro’nun büyüyüp genç bir delikanlı olmasına tanık olur. babası, mauro’nun dişçi olmasını isterken o, futbolcu olma hayaliyle yanıp tutuşur. ne de olsa rosario büyük adam ortaya çıkarma konusunda maharetli bir şehirdir. daha sonra ikilinin yolları ayrılır ve wanda evlenip çocukları olur ama kader ağlarını örmüştür bir kere. icardi ve wanda’nın kocası aynı takımda top koştururlar. şimdilik bu kadar yeter çünkü sonrasını herkes biliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın