• 10
    11 nisan 2010 galatasaray diyarbakırspor maçında tribünlerin beş dakikalığına takımı protesto amacıyla sessiz kalacağını duymuştum, tepkim de olumluydu. lakin maç başladı, dakikalar geçtikçe yerin dibine soktular binlerce galatasaraylıyı.
    düşmüşler paranın peşine: yüz karası bir böğürüş. arda turan'dan bir ricam var: şu çocukların eline maç saatine denk gelen sinema bileti ve arkadaşlık edecekleri genç bayanlarla randevu ayarla.
    "galatasaray ruhu yok hiçbirinde"ymiş; vah vah vah. birşeyleri protesto edecekseniz bari tutarlı olun. fenerbahçe maçında gereksiz yere kart yiyip, sivas'ta takımı yalnız bırakan kimdi? evet yavrucum baros'tu, çok manalı protestolarınıza maruz bıraktığınız onca futbolcu haricinde alkışladığınız tek adam. joao alves ilk kez mi gece alemi yaptı? benim bildiğim 3 veya 4 kez benzer şeyler yaşandı ve yönetim veya rijkaard demek ki hiçbir yaptırımda bulunmadı * . arda turan kaç haftadır sakat; kendinden fedakarlık edip fenerbahçe maçında bile sahaya çıktı, kewell ve baros ne yaptı? haklı bir şekilde kendi geleceklerini düşünerek sağlıklarını riske atmadılar? ama gel gelelim ruhsuz olan arda oldu.
    sizi muhattap bile almak hata aslında da içimizde tutamıyoruz bazı şeyleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın