• 8
    https://www.transfermarkt.com.tr/...rofil/spieler/873535
    https://www.transfermarkt.com.tr/...folge/spieler/873534

    buraya iki farklı profil koyuyorum. biri şampiyonluk kutlamasında adını okutup madalya almak için manisa fk'ya gitmeyen biri. görüldüğü üzere profilinde de şampiyonluk gördüğü(!) yazıyor.

    öbürü ise kendini geliştirmek için sarıyer'e de, çorum'a da, niğde'ye de kiralık giden birisi. aynı zamanda u19'da gol krallığı başarısı da var. ama maalesef künyesinde lig şampiyonluğu yok!

    okan hoca'yı aşırı derecede seven ve uzun yıllar boyunca takımımızda kalmasını isteyen biri olarak şunu soruyorum: adalet mi bu?

    evet, antrenmanları yakından görme şansım olmadığı için kimin iyi, kimin kötü olduğunu bilmiyorum ama görünen köy de kılavuz istemiyor. oynanan maçlarda belli sekanslar dışında özgür'ün iyi oynadığını hiç görmedim. hamza'nın öyle iyi bir futbolcu olacağına dair hiçbir emare görmedim. umarım çok çok iyi yerlere gelirler ama maalesef ki yetersiz görünüyorlar. belki eren de yetersizdir ama artık birazcık şans verin bu çocuğa ya. en azından kamp kadrosuna alın yani ne değişecek?

    bir de şampiyonlar ligi playoff maçlarımız var. takımda orta saha idare eder ama forvette kimse yok. e abi alın işte eren'i. ne bileyim ilk 11 oynasın veya sonradan oyuna girsin ama alınsın! 1-2 gol atıp bir anda farklı şeyler söyletme olasılığı varken, kamp kadrosuna almayıp çocuğu daha da ümitsizliğe sokmak niye?

    neyse, dediğim gibi okan hoca'yı çok seviyorum, çok da güveniyorum ama bana göre yanlışını yanlış da demek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın