• 6761
    son 5 senedir bazıları şaibeli iyi satışlar yapmış takımdır. sattıkları futbolcuların yerini ise her seferinde daha kötüleri alıyor ve sattıkları parayı çarçur ediyorlar. borçları da 10 milyar liraya dayandı.

    oyuncularını böyle yüksek ücretli satmaları beni çok korkutuyor açıkçası(!) hem oyuncularını çok yüksek ücretlere satıyorlar, hem yerlerini çok iyi oyuncularla dolduruyorlar hem de ülkede kazanmadık kupa bırakmıyorlar. objektif olarak düşündüğümde bunun son derece korkunç bir durum olduğu kanısına varıyorum. şu an bile tir tir titriyorum.

    bu mecrada ise bazı şeylerden utanmaya başladım. önceden erol bulut'tan, mesut özil'den korkulurdu en son arda'nın fenerbahçe'de kalmasından korkulur oldu şimdi ise fenerbahçe'nin oyuncu satışlarından korkuluyor. bazıları dünyaya fenerbahçe'den korkmaya gelmiş galiba.

    yüz küsur senedir mücadele ettiğimiz şikeci kulüp kupa başarısı ile kıyaslanamayınca başka saçma sapan şeylerle karşımızda kıyaslanır olmuş. yahu adamlar real madrid'in resmi sitesi bizi paylaşıyor diye kutlama yapıyor.* objektif düşünüldüğünde bunlardan hiçbir yol olmayacağı odağıma çarpıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın