resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6718
    bu sezon kendisi icin buyuk bir test olacak. sir avci ve sergen sampiyon olduktan sonraki sezon gonderildiler ve bir daha baska bir takim icin dusunulmediler. hamza hamzaoglu'nun durumu belli sampiyon takima takviye istemedi dengeler dedi, burak'i kusturmeyecek forvet istiyoruz dedi ve bu kulube bir daha donemedi.
    eger bu sezon iyi bir lig gecirip avrupa'da yuzumuzu kara cikarmazsa efsane olmaya dogru gider ama takim duserse kendisi de galatasaray'da sampiyon olmus eski hoca gururu ile anadolu'da ya da basaksehirde is bulmak zorunda kalir. ısiran baskili tempolu bir oyun oynattigi icin devam edecegini dusunuyorum ama islerin sarpa sarma ihtimali var. geriye dusulen maclarda merkez orta sahadan eksiltme isini bitirmesi lazim. antremanlarda kendisi kadar kosmayan oyunculara sure vermeyecek cica, hamza ve baran gibi. berkan yeteneksiz bir oyuncu ama oyun anlayisi okan hoca ile tutuyor o yuzden joker olarak kalmasi gerekiyor.
    ınsan olarak degerli sessiz sakin efendi bir teknik direktorumuz var. biz fatih hoca ile sampiyonluga oynarken akhisarda kupada da bizle eslesmisti. bir ilkbahar gunu alacatida kendisine hocam siz kupayi biz ligi diye gecerken sike teklif etmistim ona bile gulmustu. neyse sonra geregini yapti sagolsun. saka maka ornek bir teknik direktorumuz var. fatih hocaya da bayiliyordum oyle seyler yasatti ki ama hep bir sert mafyavari adanali tavri vardi. okan hocada o tavirlarin olmamasi bence hem takimin algisini hem de kendi algisini yukseltiyor.
    bu sene de sampiyon olmasi durumunda iyice milli takim hocaligi iddaalari ile onumuzu kesmeye calisirlar. bunlari hep yasadigimiz icin biliyoruz. orada dik durusu onemli olacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın