2002-2003 Hazırlık Maçı
1 - 9
  • 8
    2002-2003 sezonundaki avusturya kampının ilk maçıdır.

    rakibin ilk yarıda nike sponsorlu barcelona logolu formayla, ikinci yarıda ise lotto formalı başka bir formayla mücadele ettiği maç olmuştur. biz ise o dönem resmi maçlarda giymediğimiz beyaz bir formayla oynamıştık. rakibin ikinci yarıda oyuna giren 51 yaşındaki kalecisi mütaler bu maçı akıllara kazıyan detaylardan biri olmuştur.

    https://gss.gs/nF8.jpg

    bu maçta biz de ilk yarıda farklı ikinci yarıda farklı bir kadroyla oynamıştık. gollerimiz 9. dakikada ümit karan, 35. dakikada berkant göktan, 37 ve 45. dakikalarda serkan aykut, 61 ve 72. dakikalarda elvir baliç, 66 ve 73. dakikalarda klodian duro ve 74. dakikada fabio pinto'dan gelmiştir.

    maçtan 2 gün önce felipe'nin galatasaray'a transferi açıklanmıştı. teknik direktörümüz fatih terim ise maçtan sonra yaptığı açıklamada şöyle demiş:

    "henüz tam olarak hazır olduğumuzu söyleyemem. ama zaman zaman güzel şeyler yaptık. bizim genel prensibimiz, karşı tarafın ne oynadığı değil, bizim ne oynadığımız. felipe başkaları için tanıdık bir isim olmayabilir ama çok yetenekli bir oyuncu. 10 numaralı formayı giyecek biri olduğuna inanıyorum’’

    (bkz: tarihte bugün)
App Store'dan indirin Google Play'den alın