resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1983
    paredes gelirse kendisi mertens ile birlikte hücum arkası rotasyonunda önemli bir rol üstlenecektir. hatta paredes'in en geride olacağını, atom karıncanın en uçta basacağını ama geçişlerde hemen paredes'in yanında veya biraz ilerisinde geri döneceğini, sergio'nun ise forvetle birlikte en uçta presi kontrol edeceğini düşünüyorum.
    daha zayıf takımlara karşı 8 numara olacağı veya bazı maçlarda yedek başlayacağı da olacaktır elbette. zaten sergio'nun da yılda 50 maçta banko oynamak istiyorum ben diye direteceğini asla düşünmüyorum. paredes gelirse sadece akşam pazarından umut vaat eden bir 10 numara düşerse alınacağını ve orta saha transferinin kapanacağını düşünüyorum. zaniolo sağ kanatta half space bölgesinde oynayacak tahminimce. sergio'nun akibeti rashica transferine göre de değişecektir böyle olursa.
    sonuç olarak okan hocanın liderliğinde bir çok farklı duruma göre farklı kadrolar göreceğimiz bir senede sergio'nun fiziksel durumuna göre bir pozisyon bulmak zor değil. hele elinde torreira, paredes ve berkan bulunduran bir takım sergio'yu çok net kullanabilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın