resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1135
    arda fenerbahçe'de kalmayacak çünkü fenerbahçe'de kalmak istemiyor diye kendisini hedef gösteren bir başkana sahipken real madrid'i tercih etmesi oldukça anlaşılır bir durum. ali koç dediğin adam bildiğin fanatik fenerbahçe taraftarı gibi davranıyor. ali koç denilen adam o kadar köşeye sıkışmış ki kendisine 18 yaşındaki bir çocuğu bile siper yapmaktan çekinmiyor. benim vizyonumla zerre ilgilenmeyen bir başkana sahip olsaydım arda kadar bile sabretmezdim. çocuk bildiğin delirmiş bir camiadan anlayış bekliyor.

    öncelikle erling haaland bile olsan, futbolun zirvesinde bile olsan real madrid teklif etse gitmek istersin. mesele arda'nın fenerbahçe'de kalmak istememesi değil türkiye'den gitmek istemesi. türkiye'den gitmek derken de real madrid'in seçenek olması. burası arda'nın kendisini geliştirebileceği bir yer değil. geliştirse bile gelişimin yavaş olması kendisine zarar yazar. burası yetenekli olsa bile futbolcuya değer verilen bir yer değil. şımartmayı değer vermek zannediyoruz. başta sergen yalçın olmak üzere onlarca kötü örneği var. burası kötü zeminlerin olduğu, her an sakatlık riskinin olduğu bir lig. 30 milyon euro ederken bir sakatlıktan 5'e düşersin mazallah. gelelim fenerbahçe tarafına. fenerbahçe taraftarı 18 yaşındaki bir çocuğun tek başına şampiyon yapabileceğine inanacak kadar kafayı sıyırmış. fenerbahçe kadrosu kötü, fenerbahçe hocaları genç futbolcuyu geliştirecek bir profile sahip değil. fenerbahçe 15 yıldan beri şampiyonlar ligi göremiyor, fenerbahçe 10 sene olacak nerdeyse şampiyon olamıyor. fenerbahçe başarısızlığa mahkum bir camia gibi duruyor. arda ve onun tarafı bunların farkında değil mi zannediyorlar? eskidendi o, türk futbolcusu yurt dışına hep mesafeliydi. şimdi ise hepsi fırsat bulunca gidiyor. ekonomik olarak da futbol olarak da çöküşün boyutları büyük olunca genç futbolcuyu suçlamamak lazım.

    kendisinin yeteneklerini abartılı buldum ama futbol zannedildiği kadar yetenekle ilerlemiyor. yeteneğin var olsa bile işin yüzde 70'i mental. modric 18 yaşında arda güler'den çok mu daha yetenekliydi, zannetmiyorum. ama gelişimi, dönüşümü muazzam olunca 37 yaşında bile real madrid'de oynuyorsunuz. umarım arda da bu yola girer. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın