• 338
    dsmart’tan gelen parayla carrusca transfer edildi sonra cassio lincoln alınırken anlaşma süresi katolik nikahına evrildi diye hatırlıyorum bu sene ama gerçekten son senesi olabilir

    --- alıntı ---
    g.saray lincoln için d-smart'a avrupa kupalarındaki yayın haklarını, 4 yıllığına sattı.
    12.05.2007 de d smart ile galatasaray'dan avrupa kupası'ndaki maçların yayın hakkını satın aldı. 10 milyon dolar nakit, 9 milyon dolarlık da teminat mektubu verdi. tabi bu paranın büyük bölümü lincoln'ün transferine harcandı.. yani galatasaray 4 yıllık avrupa kupası maçlarının yayın hakkını lincoln için satmış oldu..

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---
    galatasaray, lincoln'ü transfer ederken doğan grubu'ndan aldığı 10 milyon dolarlık teminatı geri ödeyemeyince avrupa kupası maçlarının yayın haklarını 2018'e kadar doğan tv'ye sattı!..

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    galatasaray'dan doğan tv'ye 6 milyon dolar iade
    sarı kırmızılı kulübün son üç aylık mali bilançosunda bir gerçek daha ortaya çıktı. sarı kırmızılı kulüple doğan tv arasında 2018 yılına kadar sürecek olan uefa ve özel maç yayın anlaşması sona erdirildi. yapılan hesaba göre de galatasaray kulübü'nün doğan tv'ye 6 milyon dolar geri iade etmesi kesinlik kazandı.

    bu anlaşmada adnan polat'ın başkanlığı döneminde yapılmış ve doğan tv ile yapılan anlaşma sonrasında elde edilen gelir elano ve misimoviç'in transferine harcanmıştı.

    --- alıntı ---

    nerede tutmayan fiyasko transfer varsa d-smart ile gelen para kullanılmış. haram para. tüyü bitmemiş yetimin hakkı falan herhalde d-smart'tan gelen para.
App Store'dan indirin Google Play'den alın