resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1082
    athletic bu sene sağlam bir kaynak oldu. o yüzden real madrid'e transferinin gerçek olduğunu düşünüyorum.

    https://twitter.com/...317909012959237?s=20

    öncelikle kendisi real madrid'de oynayacak yeteneğe sahip. fenerli diye çamurlamamak lazım.

    burada asıl önemli olan ise fenerbahçe'de 1 sene daha oynamamak için barça yerine real'i tercih etmesinin önemi. bu çocuğun fenerbahçe'ye hiç bir borcu yok. altyapı eğitimini de fenerbahçe'de almadı. real madrid'e transfer yapacak seviyede bir oyuncu olarak ligin ilk yarısını oynamadı. 5 milyonluk çıkış maddesini fenerbahçe'liler üzülmesin diye 17,5'a çekti. 1500 dk altında kalkmak istese kalırdı. son maç kasığına para sıkışabilirdi vs.

    bir sene daha fenerbahçe'de kalıp şu anki halinden daha fazla ne kazanacak? oynayacağı lig konferans ligi avrupada. e ligde galatasaray tarafından tokat manyağı yapılmaya devam edecek. adamın önüne forvet diye 38 yaşında, maçların 50. dakikasında hoca beni çıkar işareti yapan forvet aldılar.

    kendisini bu sene kadroya katmayı öneren real'de ise arkada çuameni, bellingham, camavinga, kroos, modric, önünde vinicus, rodrygo.

    barça ffp gereği bu sene transfer edemiyordu. 1 sene daha tencere gibi beklementekse şu efsane real kadrosuna hemen katılması kendisi için en ama en doğru karardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın