resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 6683
    okan buruk'un l1 üçgen youtube kanalında röportaj yapacağı ufuk kaan karacan daha önce galatasaray tv'de görev almış bir isimdi yanlış hatırlamıyorsam. okan buruk'u hem o zamanlardan tanıyor olabilir hem de yine yanlış hatırlamıyorsam "goal" dergisi bünyesinde de okan buruk ile röportaj yapmıştı, yani bir samimiyet var gibi.

    yusuf kenan çalık da özellikle 2022-2023 sezonunda tarafsızlıktan tamamen sıyrılıp, kırk yıllık fanatik fenerbahçeli gibi davranmasına rağmen; yabancı dil, eğitim ve liyakat açısından bence başarılı bir isim ve sezon boyunca okan buruk'a gerektiğinde her zaman hakkını vermişti.

    ayrıca, aynı ekip daha önce nuri şahin, ömer erdoğan ve ilhan palut ile de direkt çalışma alanında başarılı röportajlar yapmıştı. sonuç olarak güzel bir röportaj ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.

    bunun dışında, 2023-2024 yoğun bir sezon olacak ve hazır yoğunluk başlamamışken, okan hoca davetleri kırmamak istiyor olabilir. çok fazla çıktığı düşünülse de çoğu programını izledim ve hepsi de başarılıydı, okan hocanın ekranlara yakışan pozitif bir enerjisi olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın