• 19
    net 5 milyon euro maaş. o da ismi icardi diye, başkasına olmaz. euro kurunun hali ortada, daha fazlası olmaz. çok zorlasak da olmamalı. dursun özbek ilk döneminde yıllık 60 milyon euroya yaklaşan maaş yüküyle kadro kurarken bugün 30 milyon euro civarı maaş yüküyle daha kaliteli kadro kurulabiliyor. demek ki başarılabiliyor. ancak ülkenin hali ortada, ülke gerçeklerinden kopmamamız gerekiyor.

    icardi'ye yıllık 10 milyon euro maaş versek de parasını çıkarır, ben işin orasında değilim. ama icardi'ye bu kadar verirsen kerem'e de olması gerektiğinin iki katını verirsin. yeni gelecek her oyuncu, sözleşme yenilediğin her oyuncu icardi'ye olabildiğince yaklaşmaya çalışacak. icardi'nin etkisi 10 olacak iken olacak 20 milyon euro. hamza hamzaoğlu gibi konuşmak istemem ama dengeleri korumak zorundasınız.

    ben icardi'nin bol madde içeren bonuslu sözleşmelere yanaşacağını düşünmüyorum. dünyada da zaten örneği çok az böyle sözleşmelerin. hele elit futbolculara performansa dayalı sözleşme imzalattırmak çok zor. anca futbol manager oyunlarında oluyor böyle sözleşmeler. takımının vizyonunun sürekli şampiyonlar ligi olması açısından sözleşmeye bir şeyler eklenebilir. mesela şampiyonlar ligine katılım hakkı elde edilmemesi halinde serbest kalma maddesi söz konusu olabilir. bu da aleyhe bir durum zaten. yani bonus konusunda biz onu zorlayamayız, o bizi ancak zorlar.

    ben yönetimin de icardi tarafının da şampiyonlar ligi iddiamıza göre atağa geçeceğini düşünüyorum. taraflar şu anda birbirini oyalıyor. bu iş ağustos sonuna kadar sürüncemede kalır. arabistan iddialarına da inanmıyorum. icardi'yi evet çok istiyoruz ama icardi de bizim olduğumuz yere gelmeli. biz onun seviyesine çıkarsak kulübü de batırırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın