• 91
    sonsuz bir petrole degil, sonsuz koleye sahip fondur. biraz politik bir yazi olacak ama lutfen okuyun.

    araplar, kafalari yahudiler kadar hizli calismadigi icin onlardan bin yil sonra tek tanrili dine gecip birlik olusturmayi akil etmistir. tek tanrili dine gecmeden once arap olmayan ve azad edilmis kolelere mevali (mawali) demektedirler. ıslama gectikten sonra gecmisten gelen bu gelenegin ve yahudilerin "musevilik sadece yahudilere gecmistir, sonradan kazanilmaz" lafindan da etkilenerek once islamin sadece araplara geldigini soylemis, sonra yayilmaci bir tutum sergileyince bunu da kilifina uydurmak zorunda kalmistir.

    oldurmedigi veya ganimet olarak almadigi kisileri zorla musluman yapmis, ve onlara mevali demistir. yani azad edilmis kole. onlar gercek musluman degildir, hicbir sartla araplara denk olamaz ve onlar ancak cariye gibi alinir, onlara kiz verilmez vs. araplar guc kaybedip selcuklu ya da osmanli guclenince de bundan nefret etmis, her firsatta isyan cikartip sirtimizdan bicaklamistir.

    kendisinin hayatini kurtaran turk hanina kizini vermemistir arap, cunku turk mevali, koledir.

    2020'de suudi imam turklerin islami temsil edemeyeceg8 cunku onlarin mevali oldugunu soyledigi bir fetva yapacaktir. aradan 1000 yil gecse de araplarin fikri degismemistir, arap olmayanlar musluman degildir, koledir.

    suudi fonu da etrafindaki sorunu cozmek icin kullanilabilecekken beyazlarin kulturune sizmak icin bu yuzden kullanilir. yemende abd'ye zorla savas baslatan zihniyey tabi ki diger araplasmis muslumanlari umursamayacaktir. onlar yine gecmiste oldugu gibi yahudilerden sonra kafasi calismistir, hedefi beyaz irk ustunde kulturel hak sahibi olabilmek.

    once amerikanin ve ingilterenin en buyuk dergi ve internet yayinlarini satin aldilar. sonra kulturel dejenerasyon baslmasina ortak oldular. simdi gecmisten gelen ne kadar avrupa gelenegi, aliskanligi varsa yonetimini almaya calisiyorlar. fia'nin basinda sulayem var mesela. uefa'ya giremezler ancak yeterince rusvetle uefayi sulandirabileceklerini ve belki bir gun kendi takimlarini sokabileceklerini biliyorlar.

    simdi basta soyledigimize donelim. sinirsiz kolesi var. etrafina tampon gibi sardigi mevali ulkeler turkiye gibi gelismis degil. ancak insan kaynaklari somurulmeye musait. ıkinci dunya savasinda nazi almanyasi uzerinden bazi amerikan ve ingiliz sirketlerin ucuz isci/kole kullanmasina benzer sekilde etrafinda bu yiktigi ulke vatandaslarini kole gibi kullaniyor. ustune bir de mevalilerinin yoneticilerini istedigi gibi yonlendirip ekonomik refahlarini garantiye aliyorlar.

    eger futbolun gelecegini dusunuyorsa uefa'nin rusvet almayarak, bu fona futbolcu satislarini kisitlamasi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın