resim
Mehmet Umut Nayir
Takım:Pendikspor
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 235
    fenerbahçe'nin ve ali koç'un bu kafa ile başarılı olması mümkün değil.

    ellerindeki kadroya bakmadan bir futbolcu sirvildi mi ya başka takımlara yar olmasın diye ya da ali başkan dopamin salgılasın diye transfer yapılıyor. transfer adamlar için ayrı bir mutluluk kaynağı kısa süreli büyük bir haz duyuyorlar. ben ismail kartal'ın jesus öncesinde prenslerinden olan serdar dursun üstüne dzeko, batshuayi, king, pedro varken bu transferi anlamlandıramıyorum.

    elindeki arda güler'i barça kaptı kapacak git oraya alternatif bul, kalecilerin yüzünden taraftarlar sahaya inecek neredeyse ona alternatif üret gitmişsin 7-8 tane alternatifin olan mevkiye transfer yapıyorsun hala şişkin olan mevkileri daha da şişirme derdindesin.

    bu hallerini biraz kendime benzetiyorum aslında. balıkçılık hobisi ile hunharca uğraşıyorum elimde de epey malzeme birikti artık balkon malzemeden geçilmiyor. o silikon senin, bu maket balık benim alışveriş yapmaktan kendimi alamıyorum sonuçta ne mi oluyor maket balıklar kutularına sığmayacak durumda, çantalar sikikonlarla doldu malzemeler şişti mi şişti. levrek lüfer derken benim malzeme kadrosu doldu taştı. işte bunlarınki de bu hesap fakat aradaki fark ben kendime karşı sorumluyken bu adamlar milyonlarca insanın desteklediği koskoca camialardan sorumlu olarak milyon euroları saçıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın