• 27
    döviz kurunun uçtuğu bir dönemde, karşılığını çoğunlukla tl olarak kazanacak olmalarına rağmen sponsor şirketler çok bonkör davranmışlar bence. ya da asıl problem, daha önceki yıllarda yapılan anlaşmalardı diyebiliriz. avrupa'da uçup kaçtığımız, döviz kurunun düşük olduğu dönemlerde bile yıllık 5 milyon gibi komik rakamlara ancak sponsor bulabiliyorduk.

    gözümle görmedim ama bunun sebebinin malum şahıs olduğu söyleniyor. yine de emin olamam tabii. aman tadımız kaçmasın diye, ne zaman bir sponsorluk söz konusu olsa devreye girip, diğer takımlara da sponsor olacaksınız dediği söyleniyor. bu durumda sponsorluk pastası da bölünüyordu tabii. avrupa kupasında olmayan takım ile şampiyonlar liginde estiren takımın aynı anlaşma yapması için başka bir açıklama da gelmiyor aklıma.

    diğer taraftan, tuik'e güvenilmediği için enag'ın da işin içine katılması "yetmez ama evet" derecesinde doğru ama ismi lazım değil, "siz nasıl tuik'in güvenilirliğini sarsarsınız?" diyerek buna da çomak sokmanın bir yolunu bulabilir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın