resim
Emin Bayram
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1264
    ingiltere ikinci ligine kiralanıp tecrübe kazanması ve ardından galatasaraya dönüp ..... tarzı yorumları okurken tebessüm ettim. türkiye sınırlarından çıkıp avrupada kiralık deneyim kazanıp sonra ülkesine dönen ve burada üstün performans ve başarı elde eden oyuncu mu var ki bu hayale kapılıyoruz. hatta avrupayı türkiye'ye dönmek için basamak olarak kullanan bir oyuncu var mı önce bunu konuşmak gerekir.

    bu jenerasyonun en iyisi dediğimiz ozan kabak'ın kariyerine bir göz atalım isterseniz. büyük potansiyeldi nasıl gitti, nerelere gitti, şu an nerede.. sanmıyorum ki iyi deneyim oldu dur ben galatasaray'a döneyim dediğini. hele ki ingiltere kapısını açmış bir oyuncu ekstrem şeyler olmadığı sürece ülkesine geri dönmez ve kaldı ki ingilterenin ikinci lig takımı bile yetiştirdiği, tecrübe kazandırdığı oyuncuyu alın size hazır ettik diye bize geri sunmaz.

    kişisel görüşüm nelssonun'da satılmadığını veya satılıp yerine üst düzey bir isim alındığını varsayarsak yoğun avrupa, lig, kupa maratonunda daha çok forma fırsatı bulacaktır. nasıl ki nelsson - abdülkerim bir tandemdir kaan - emin'den de bir tandem oluşturulabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın