• 465
    türk futbolu hakkında manipülatif davranan ve ayan beyan yalan bilgi sunan web sitesi.

    vedat muriqi'nin lazio'ya transferi, kap bildiriminde 17.5 milyon euro net + 2.5 milyon euro sportif sonuçlara bağlı bonuslar + %5 sonraki satıştan pay şeklinde gerçekleşmişken bu sitenin holigan moderatörlerine göre 21 milyon euro net bonservis ile gerçekleşmiş. haliyle ülkede 20 milyon euro barajını aşan 3. transfer olarak görünüyor.

    oyuncu lazio'ya katıldığı 20-21 sezonunda tüm kulvarlarda 34 maçta 1182 dakika forma giyip 2 gol 1 asiste imza atmış. lazio sezonu 6. bitirmiş. bonus şartları gizli olduğundan net bir hesap yapamıyoruz ama sonuçlar ortada. üstüne üstlük, vedat'ın üstün performansı ile fenerbahçe'ye kazandırdığı sportif sonuçlara bağlı bonusları üst sınırdan hesaplasak dahi; sonraki satıştan gelecek pay ile birlikte toplam 20.4 milyon euroluk bir kazanca ulaşıyoruz fenerbahçe için. bu durumda dahi, mallorca'nın kendisine ödediği bonservisi 8.02 milyon euro şeklinde kuruşu kuruşuna yazan site, fenerbahçe'nin kazancını 21 milyon'a yuvarlamakta bir beis görmemekte.

    ermeni diasporası bir, fenerbahçe'nin sportif başarıdan umudu kesip böyle saçmalıklar peşinde koşan ağlak taraftarı iki. algı yapmakta bu iki grubun üstüne yok resmen.

    edit: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/875164
    kap bildiriminde %5'in sonraki satıştan pay olup olmadığı bile muğlak. eğer kârdan pay ise yine düşüyor gerçek bedel.

    --- alıntı ---

    sağlık kontrollerinin tamamlanması ile profesyonel futbolcumuz vedat muriqi'in italyan kulübü s.s. lazio'ya, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 17.500.000 avro net bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.
    transfer bedeline ilaveten, s.s. lazio kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak s.s. lazio, kulübümüze aşamalı olarak azami net 2.500.000 avro bonus bedeli ödeyecektir.
    ayrıca, s.s. lazio tarafından futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde s.s. lazio tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak kulübümüze %5 bonus bedeli ödeyecektir.

    yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın