• 6750
    garip bir sekilde 3-5-2 oyunculari kovalayan, ya da ustuste binecek transferler yapmaya calisan takim.

    dzeko yillardir cift forvet oynuyor, yasindan dolayi tek santrforlugun fiziksel gerekliligini 50 maclik bir sezonda kaldirmasi zor.
    kent'i aldilar, ama zaha'yi da zorluyorlar. bu iki oyuncunun da oynayabilmesinin tek yolu kent'in sol kanatta, zaha'nin dzeko'yla forvette oynamasi.
    istedikleri stoper becao udinese'de yillardir 3'lu savunmada oynuyor.
    aslinda bu yapiya uygun bir kadrolari da var. 3lu savunmada szalai de one cikabilir, ferdi ve osayi daha ozgur oynayabilir...
    ama net bir 4-2-3-1 oynatan ismail kartal'la yola ciktilar... 4luyle bir cok oyuncunun 352'de avantaj olabilecek ozellikleri dezavantaja donusecek.

    diger yandan altay'in yerine yabanci kaleci alinca, arda'yi da kaybedince yerli kontenjaninda kalite kaybetmek durumundalar. ferdi kesin oynar dersek, geriye kalacak iki kontenjanda ismail, mert hakan, irfancan, serdar aziz'den ikisi oynamasi gerekiyor ki buradan cok da ust duzey bir dizayn cikmasi zor. ki serdar aziz'in yerine zaten yabanci stoper bakiliyor...

    transfer donemi uzun, dolayisiyla su anki kadrolar son hallerinden cok uzak. ancak her sene oldugu gibi, cok da iddiali hamleler yapmayip 2-3 rotusla guclenerek devam etmek varken sil bastan yapip basitlesen denklemi daha da karmasiklastiriyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın