resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.71
Uyruk:Avusturya
  • 1163
    yusuf daha 20 yaşında. yani önünde çok uzun yıllar var. öğrenecek, kendini geliştirecek, daha iyi bir futbolcu olacak zamanı var. asıl soru bunu bizim istediğimiz kadar kendisi de istiyor mu?

    ben olsam yusuf'u transfer etmezdim. transferi ve planlaması hatalı bir iş olmuş. kanat oynayamayacağı aşikar olan, 10 numara pozisyonunda çok daha iyi verim alabileceğin bir oyuncuyu mertens ve mata'nın arkasında dursun diye alamazsın. kanatta sene başında ilk 11'de yunus yazılıyordu, arkasında da rashica vardı. yine 3. sırada yer alıyordu rotasyonda. bu mantıkla hareket edersen 3. sıraya yazacağın bir adama bu kadar bonservis verilmez, onun yerine hamza ya da altyapıdan başka bir çocuğu koyabilirsin.

    gelelim bugüne. yusufun yeteneği tartışılmaz. geçen sene çok az süre aldı ama daha kötüsü takımın bir parçası gibi hareket etmedi hiç. bunda tek suç kendisinin değil, aynı zamanda doğru bir planlama yapmayan teknik ekibin. teknik ekip de bunun farkında zaten. ben bu seneyi adaptasyon süresi olarak göreceğim. okan hoca forvet arkasına birini bakıyoruz demişti. o zaman sıralamada transfer-mertens ve yusuf olacak ki yine 3. sıraya düşecek. işte bu sene yusuf takımın bir parçası olursa, takıma aidiyeti gelişirse asıl bir sonraki sene mertens gittikten sonra ciddi süreler almaya başlayacaktır. işte o zaman da ciddi katkılar verebilir takıma. biraz daha hızlanıp, biraz daha oyununu agresif hala dönüştürürse çubuklu tosun gibi bir oyuncuya evrilebilir ki o da yusuf'u çok değerli yapar.

    taraftarın da desteğiyle çok değerli bir oyuncu kazanabiliriz ya da hiç bir katkı almadan gönderebiliriz. ben birincisinin olacağına inanıyorum. biraz sabır ve bol emek. değerli bir oyuncu kazanacağız. kendisinde o potansiyel var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın