resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1971
    1,5-1,8m gibi bir anlaşması olsaydı şu an el üstünde tutuluyor olurdu. geçen sezon başındaki konumumuzu düşününce belki normal bir kontrattı ama son 5-6 hafta da düşüşe geçince iyice göze batmaya başladı.

    maalesef selçuk inan gibi oliveira da fiziği ikinci plana atıp tekniği ile işi götüren bir oyuncu ve biraz formsuz olduğu zaman sahada amatör gibi görünüyor bu tip oyuncular. örneğin torreira ne kadar formsuz olsa da böyle bir tepki almaz; adam mücadele ediyor, koşuyor, alan kapatıyor denir. ama oliveira'nın pasları yerine ulaşmayınca aynı eforu harcasa bile yatıyor denir. mertens güzel bir örnek. o da çok yüksek maaş alıyor ama takım savunmasına katkısı çok büyük. istediğimiz gibi skor katkısı yapmaya çok uzak ama ne zaman ağzımızı açacak olsak 36 yaşında adam deli gibi pres yapıyor diyerek susuyoruz.

    bunu değiştirmek için yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. öncelikle sezonun son maçlarında okan hoca biraz stres yaparak kendince daha garanti bir oyuna döndü. oliveira da ince paslarını kullanmak için daha az şans buldu. rakipler geçen yıldan kalma, galatasaray'a biraz baskı yaparsan golleri bulur maçı kazanırsın taktiğinin işe yaramadığını farkedip çoğunlukla katı bir savunmaya döndüler ve oliveira'nın etkinliğini iyice düşürdü bu. bunun gibi birçok sebep sayılabilir ama iş dönüp dolaşıp kontratına geliyor. bu kadar para almıyor olsa 4 yıl bu şekilde takılıp alkışlarla gidebilirdi takımdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın