• 67
    mutlak gücün getirdiği bozulmayı iliklerine kadar yaşayan koç. 2001'lerden beri yapılan yatırımın sonuçlarından sadece uzun yıllar ülkede kaldığı için hisse verilmiştir kendisine. belki ferhat akbaş gibi hem genç yaşta göreve gelip takımın papazlarınca uçurtma yapılmış, hem jenerasyon geçişine denk gelmiş, hem de milli takıma dünyanın bilmemkaçıncı takımı ünvanını yapıştıran vnl olayının başlangıcına toslamış bir koçtan sonra gelmenin yarattığı bir illüzyon da olmuştur kesin.

    her sene 1, senesine göre 2 voleybolcuyu yiyerek, geride kalanlara bu şekilde gözdağı vererek, milli takımı kendi takımına antrenman yeri olarak görerek ve genelde ezbere kadrolar toplayarak çiftlikten hallice bir hale getirmişti milli takımı son zamanlarında.

    gidişiyle milli takım o mıymıntı halinden uzaklaşmış, kaybetmek için çıktığı hedef maçları da kazanabilir hale gelmiştir.

    ülke sporuna hizmetleri, başarıları, edindiği misyon, yer aldığı sosyal projeler ve özellikle aşıladığı düşünce yapısı elbette yadsınamaz. ilaveten bu ülkeye damat olmuş, yetmemiş bu ülke insanının genetik özelliklerinden olan suyunu çıkarmadan bırakamama hastalığını kendisi de başarıyla icra edecek kadar da adapte olmuştur.

    bu da her daim eleştiriyi hak eden bir konudur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın