resim
Thiago Alcántara do Nascimento
Takım:Liverpool
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.74
Uyruk:İspanya
  • 89
    2 sampiyonlar ligi, 7 almanya sampiyonlugu ve 4 ispanya sampiyonlugunun yaninda kazandigi onlarca kupa ile toplamda 30 uzerinde kupasi olan kupa koleksiyoncusu futbolcudur. profesyonel hayatinda barcelona, bayern munich ve liverpool olmak uzere sadece 3 takimda oynamis olan superstardir. oynadigi her takim her sene sampiyonluk hedefi ile oynamistir. bugune kadar calistigi teknik direktorlerden bazilari pep guardiola, carlo ancelotti, jurgen klopp olan maestrodur. liverpool ile 28 tanesi son sezonunda olmak uzere son 3 sezonda toplam 97 maca cikmistir. 2021-2022 sezonunda man city`nin bu yil basardigi treple zeferini sampiyonlar ligini finalde real madride 1 gol ile, premier ligi"de 92 puanla city`nin sadece bir puan gerisinde kalarak kil payi kacirmistir. tarihin en underrated orta sahasi olabilir kendisi.

    son 1.5 sezonunda basina bela olan kalca sakatligini sezon devam ederken ameliyattan kacinip alternatif tedaviler ile gecirmeye calismissa da, sezon sonuna dogru ameliyat olmak zorunda kalmistir.

    mauro ıcardi´nin karakter tahlilini yaptirip bu adam gorundugu gibi degil bizde oynar diyen erden timur kendisinin sakatlik durumunu muhakkak ayrintili olarak arastirtmistir. eger kulup sikinti gormemis ve transferi icin calismissa bir bildikleri vardir. olurda yolu florya´ya duserse galatasaray tarihinin en cok kupa kazanmis en kariyerli futbolcusu olurdu heralde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın