• 563
    dembele, bellingham, sancho, aubameyang, pulusic, haaland altılısını toplam 108 milyon yuroya alıp 511 milyon yuroya satmışlar

    mart ayında galatasaray ve bağlı kuruluşların toplam borcu 4 milyar 633 milyon lira olarak açıklandı. 28,52 güncel kurla yuro cinsinden borcumuz 162.5 milyon yuro civarı. adamlar 6 oyuncunun satışından bizim onlarca yıldır yakındığımız borcumuzun yaklaşık üç katını kazanmışlar.

    örnek almamız gereken finansal başarı budur. bugün istedikleri herhangi bir oyuncuya 100-200 milyon gömecek durumları var. istedikleri tüm genç oyuncular kendilerine koşa koşa geliyor çünkü önlerinde dortmund'a gelip fiyatını 10'a katlayıp futbol dünyasının en klas takımlarına yolcu edilen onlarca örnek var.

    tamamen futbolcu fabrikası olmamız gerekmez ancak iki üç yılda bir 40-50 milyon yuro civarında oyuncu satışı yapabilir ve bunu sürdürülebilir hale getirirsek ancak belimiz dogrulacak.

    her zaman imrenerek izlediğim ve oyuncu geliştirme konularında beni kıskançlıktan çıldırtan bir camia dortmund. umarım örnek almaya başlarız tez vakitte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın