• 169
    haberi ilk veren olduğunu sandığım haluk yürekli'nin forma sponsorluğu için açıklamasını şurada yazdım: https://gss.gs/3639463

    yine onun söylediği şu: socar, gs'nin verdiği teklifin beşte biri bir fiyat önermiş. kulüp ise bunu farklı bir işbirliği için kabul etmiş. yani haber doğruysa stat sponsoru socar değil. socar ile sadece "tahmini" 5milyon dolarlık farklı bir sponsorluk için anlaşılmış.

    stat ismi için ise kazakistan ve türkiye'de iş yapan bir şirketle anlaşılmış. sixt de olduğu gibi yıllık 7,5 milyon dolar + işbirliğinden gelir şeklinde anlaşılmış. air astana diye tahmin edenler var ama ismi basına düşmediği için açıklamak istemiyorum dedi haluk yürekli.

    yani tahmini gelir 21-22m dolar gibi bir yıllık gelir. + socar ile anlaşmadan da 5m dolar diye geçiyor haberler. socar'ın olay avrupadaki forma reklamı değilse ordan da bir para gelir herhalde :d

    adamı da çok tanımıyorum ama tümüyle üfürdüğünü sanmıyorum. 3 aşağı 5 yukarı doğru bile olsa, yönetimin hedefi bu yıl için tüm sponsorlukların 1 milyar tl'ye ulaşması diyorlar. şahsen büyük başarı olur günümüz şartlarında. tabii ki 5 yıl, dolar kuru üzerinden artış dahilse güzel bu rakamlar. aksi takdirde son 2 yıl bedavaya reklam yaparız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın