resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 166
    psg'den kılçıksız 7 milyon para kazanan oyuncu. bonusuyla falan 8'i görüyordur belki. herkes cepte görüyor ama psg'den yıllık 8 kazanan icardi'den maliyet anlamında çok bir farkı yok.

    psg geçen sene juve'ye kiralarken 22 milyon euro satın alma opsiyonu koydurtmuştu. juventus tabii ki bu opsiyonu kullanmadı. o geçen bir sene içerisinde yedek kaldı ve sözleşmesinin bitimine de artık bir sezon var. o yüzden 22 milyon'dan epeyce düşmüştür bonservisi ama acaba nereye kadar düşüyor.

    yıllık maaşı çok tuzlu olduğu için bonservisi çok düşük olmak zorunda. psg'den 2023-24 sezonu için 7 milyon net alacağı olduğu için 3'e 4'e ikna etmek çok zor. 1 sene içinde 7 milyonu garanti olan adama yıllık 3 milyondan 3 sene için 9 milyon öneremezsiniz. küfür gibi bir şey.

    yıllık 4'e imzalatırsak tarihi başarı olur. bonservisi de 5'i geçmemeli. bakın bu rüya senaryoda bile 3 sene için 17 milyon euro'luk bir masraf çıktı. değer mi? değebilir. son dönemlerin popüler benzetmesiyle 10 tane meybuz alınacağına 1 tane magnum almak her zaman daha iyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın