• 17
    an itibariyle hesabimin hacklendigi oyun platformu.

    ogle saatlerinde yemegimi yiyordum ki aaaa bir de ne goreyim. kredi kartimin uygulamasindan bir bildirim."sanirim biri size sapliyor." dedim kim ola ki. girdim ve baktim 60 dolar olarak 2 cekim yapilmaya calisilmis ve 1.de basarili olmus ama 2.de patlamis.

    hemen playstation account'umun bagli oldugu e-mailime girdim ve baktim. dogrulama maili gelmis gece ve girilmis hesaba. nereden? misirdan. evet bildigin misir.

    dedim benim 2 kartim kayitliydi hesabima acaba digerinden de para cekmis midir? ve evet bingo. muhammed salah sag aciktan diger kartimin oldugu banka hesabima da bindirmis. 2 cekimi de basariyla yapmis ps accountuma para yuklemis. hemen banka destek sistemini aradim ve sol beke adeta maldini'yi cektim. telefonda da "ama payami veyeceksiniz di mi? :(" diye duygu somurusu yapmayi da ihmal etmedim tabii ki.

    sonra dedim "bir gireyim de sifreyi degistireyim apisip kalsin lavuk xd"

    ama misirli arkadasimiz salak degilmis. 2 asamali dogrulamayi kendi cihazina kurmus. bir de ustune kendine cocuk hesabi olusturup oraya satin alim yapmis. "hay firavununun bacagina sicayim esek sipasi maymun ettin bizi." dedim ve playstation supportu aradim. mesai saat disi oldugu icin "allah versin kardes." dediler. yarin mesai saatlerinde ararsam duzeltilebiliyormus bir cok kisinin basina gelmis bu sikinti.

    e-mailime girip ne aldigina bakayim dedim. buyrun;

    wwe 2k23 deluxe edition (game) $66.99
    call of duty®: black ops ııı - zombies chronicles edition (game) $19.79
    need for speed™ payback (downloadable game) $19.99
    ea sports™ fıfa 23 ps4™ (game) $14.99
    grand theft auto v: premium edition (game) $29.99
    mortal kombat 11 ultimate + ınjustice 2 leg. edition bundle (game) $9.99
    rocket league® (game) $0.00
    minecraft demo (game) $0.00

    yani kardesim caldin cirptin. bedava oyun almak nedir? hele de demo? misirda kahveye girecek yuz birakmadin bende. bilseydim birkac oyun daha alirdim sikilmazdin yarina kadar.

    ama seni bulacagim aslanim. o piramitin tepesine oturtacagim.

    ozet: 2 asamali dogrulamayi kesinlikle yapin. ama kendi cihazinizda yapin. sonra benim gibi telefonda "cok korkuyorum noluuuuur parami verin." demeyin. *

    minecraft ne olm ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın