resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1942
    kendisine dair en güldüğüm yorum tiplerinden biri 8 numaraya sergio oliveira yerine zakharyan’ı alırsak güzel olur tadındaki yorumlardı.

    zakharyan’ın oliveira’dan daha iyi savunma yaptığına dair ne görmüşlerdi acaba? ben üç dört maçını saçma sapan ru. uzantılı yerlerden bulup izledim. çocuğun oliveira’dan daha iyi yaptığı hiçbir defansif aksiyon yoktu. bence hücumda da oliveira daha iyi de neyse oralara girmeyelim bu başlık oliveira’ya ait.

    oliveira hakkında iki yanlış tespit var. birincisi oliveira hareketsiz bir oyuncu sanılıyor ama değil. koşu mesafesi gayet iyi hatta takımın en iyileri arasına giriyordu çoğunlukla. ikincisi oliveira hiç defans yapmıyor gibi algı var o da yanlış bence, oliveira pozisyon kapatarak savunma yapmaya çalışıyor. savunma sadece harala gürele rakibe basmakla olmuyor. boşluk kapatmak da bir savunma çeşidi. ben oliveira’dan en az bir sezon daha verim alacağımıza inanıyorum.

    oliveira mükemmel olsa da bizim orta sahamıza ekleme yapmamız lazım. sayıca eksiğiz, nitelik olarak da hedef avrupaysa yine eksiğiz. oliveira takıntısıyla transfer yapmak yerine bu pencereden bakıp oyuncu almak lazım. elbette oliveira’nın yapamadıklarını yaparsa güzel olur. bonus olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın