resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1936
    bu adam gol veya asist yapmadığı için* çok iyi yaptığı şeyler görünmüyor sanırım. bütün takımı bir maestro gibi yönetiyor. baskı anlarında tek pasla oyunu açıyor. süper lig için gayet üst düzey bir oyuncu. ama ligin başlarında çok güzel şutlar çıkarıyordu. her maç direkten bir topu çıkıyordu. o şutları son haftalarda pek göremedik, bunları daha çok denemeli.

    sezon içerisinde büyük bir bölümde oldukça iyi oynamıştır. olmadığı maçlarda değeri anlaşılan oyunculardan. son 6-7 maç düştü diye bütün bir sezon çok kötüymüş gibi bir algı oluştu insanlarda. aynı algı mertens için de var mesela. oysa ligin büyük bölümünde bu iki ismin çok büyük emeği var. bu adamları rotasyona da sokmadık, sokamadık. hal böyleyken bu kadar üzerlerinin çizilmesi saçmalık gibi görünüyor.

    alabiliyorsak tabii ki yerine daha iyisini alalım. keza top class takımlarla oynarsak şampiyonlar liginde yetersiz olacaktır ama onun haricinde yok selçuk inan’ın bitik hali, yok gereksiz, yok süper lig için bile yetersiz gibi tanımlar komik oluyor. ayrıca ilginç bir winner aurası var. neredeyse gittiği bütün takımlarda kupa kazanmış adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın