• 296
    icardi'nin menajerliğini de yapan partneri. taraftar ister sevsin, ister sövsün koz hep kendisinin elinde. hep de öyle olacak. bunun sebebi de psg'den 2023-24 sezonu için icardi'nin alacaklı olduğu dolgun maaş. şimdi kendinizi bu kadının yerine bir koyun.

    mauro'nun psg ile 1 sene daha sözleşmesi var. yazılan ve çizilenlere göre aşağı yukarı 8-9 milyon euro net bir bedelden bahsediyoruz.

    galatasaray ile masadasınız. konuşulan sözleşme 3 yıllık olsun. galatasaray diyor ki, biz takım içi maaş dengesini de gözetmek durumundayız, o yüzden yıllık 5 milyon garanti ücretten 15 teklif ediyoruz.

    yani psg'deki 8-9 milyondan feragat edip onun yerine 15 milyon euro. yani 2 ekstra yıl için 6-7 milyon giriyor bu ailenin cebine. şimdi eğri oturup doğru konuşalım, zaten 8-9 milyon alacağı olan bir oyuncuya, üstüne 6 daha koyalım 3 senelik bizimle anlaş dersen kabul görmez. biliyorum 5 milyon civarı bir para bir çok insan için psikolojik sınır ama olmaz arkadaşlar.

    sponsorlukla cartla curtla bu adama 3 seneden 21 milyon önerirsin, senelik 7 milyon euro eder. o zaman fettan bakışlı wanda der ki yıllık 1-2 milyon euro ücret düşürerek +2 sene daha koymuş olurum. 33 yaşında kontrat bitince son bir kez daha kontrat yapma şansım olur.

    dursun bey'in ve erden bey'in işaret ettiği sponsorluklar inşallah hazırdır çünkü bu kadın bu adamı yıllık 7 milyon euro'dan aşağı bı-rak-maz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın