resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1932
    geçen sezon* birçok maçta takımımızın en çok koşan oyuncularından biri olurdu.
    hücumda işimize yarardı çünkü boşlukları iyi görürdü. ters toplar, araya paslar vs.
    takımımızı sahiplendi ve yine takımımızın sevilen oyuncularından biri oldu.

    yahu kondisyonu iyi, hücumda işimize yarıyor, takımımızı sahipleniyor falan da, peki abi bu adamın eksiği ne?
    tabi ki de fiziksel yetersizlik. fiziksel yetersizlikten kastım ise tamamen güçsüzlükten ibaret. yani adam rüzgarda bile devriliyor. omuz omuza mücadelelerin neredeyse hepsinde kendini yere atıyor ve aynı zamanda çok kolay siniyor. orta saha gibi sertlik dozajının üst seviye olduğu bir mevkide böyle yumuşak kalması defansif açıdan bizi çok zorluyordu. sol beki saymazsak geri üçlümüz ortalama üstü seviyede olmasaydı mertens ile beraber çok küfür yerdi.
    neden mertens ile beraber diyorum?
    çünkü mertens son haftalarda resmen etkisiz elemandı. mücadelesi vardı ama hücumda hep bir şeyler eksikti. mesela son 7 haftada rashica, kerem, icardi, hatta zaniolo bile katkı verdi ama mertens'in hiçbir katkısı olmadı. e şimdi mertens'in etkisiz kalması, arkasındaki oliveira'nın da hücuma daha fazla destek vermesine neden oldu ve bu sefer oliveira'da zaten az buçuk yaptığı defansı hiç yapamaz hale geldi ve tüm yük torreira'da kaldı. neyse ki torreira dimdik ayakta kaldı. aksi takdirde halimiz duman olurdu.

    ha ama mesela arkasında torreira ve torreira benzeri 2 isimle çok iyi oynar. tabi böyle bir durumda herkes iyi oynar.*
    velhasıl-ı kelam, gelecek sezon ki uzun maratonda ligi idare edebilir ama avrupa kupalarında pert eder. bu yüzden mevkisine mutlaka transfer yapılmalı ve oyuncuları da idareli kullanarak maksimum verim almalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın