resim
Luka Jovic
Takım:Milan
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.82
Uyruk:Sırbistan
  • 110
    oyuncu ile ilgili bütün videoları ve maç özetlerini izledim youtube üzerinden.

    youtube analizi incoming, kemerlerinizi bağlayın *

    fiorentina ila geçirdiği sezonu anlamaya çalışırken ilk saniyeden hoşuma gitmeyen şey oyuncunun alt vücudunun aşırı kalın olması oldu. adamda gerçekten inanılmaz büyük bir göt var. bacakları da baya kalın. bu kalınlık oyuncuyu baya yavaşlaştırmış. açık alanda gidemiyor. dar alanda yine çabuk sayılır ama genel toplamda oldukça hantal bir profil çizdi bana. alt vücudun kesinlikle incelmesi lazım. internette 1.82 yazıyor ama sahada daha kısa duruyor. eğer 1.82 doğruysa sahada basık göstermesinin en büyük sebebi aşırı büyük götü var bastı bacakları.

    bir diğer olumsuz görüşüm hareketsizliği üzerine. arada vahiy inmiş gibi orta sahaya gelip top almış (özellikle braga ve başakşehir maçlarında gördüm) ancak bu işlere girişmediğinde en ilerde tuzluk gibi duruyor. bazı forvetler vardır ileride hep hareketlidir ama orta alana pas istasyonu olmaz. bu adam çok sık olmasa da gelmiş orta sahaya ama ileride çok statik. bence fiziken iyi durumda olmamasıyla da ilgili.

    çok uzun boylu değil ama hava topları iyi, spektaküler vuruşları da var. genel olarak kutu golücüsü. güzel ortalar açılırsa boş kale tap-in gollerini atıyor. ağzına lahmacun küreğiyle servis yapılmazsa gol sıkıntısı çekecekmiş gibi bir görüntüsü vardı.

    beni en çok şaşırtan ise baya baya pasör özelliğinin olduğunu görmek oldu. ara pas, l1+üçgen falan var böyle meziyetleri. tabii ne sıklıkla yapıyor videolardan anlaşılmıyor ama yapabiliyor.

    fiorentina'da değil ama çıkış yaptığı 18-19 sezonunda haller ile çift forvet oynuyorlardı. hatta arkalarında rebic 10 numaradaydı ve frankfurt oldukça ofansif bir anlayışla sahaya çıkıyordu. zaten o tarihlerden videoları izleyince bir topa 5 kişi vurmaya çalışıyor inanılmaz görüntüler var. bir dortmund maçında sağ kenardan kesilen ortayı gol yapıyor ama kendisi vurmasa vuracak 3 adam daha var yanında *

    genel toplamda atanamamış icardi'ye benziyor. parti yapmayı çok seven bir abimizmiş. partilere devam edip o fiziğini toparlamazsa kariyeri düşmeye devam eder. ama çok kaliteli kumaşı var onu görebiliyorsunuz. beni en çok ürküten hantallığı oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın