• 70
    boş zamanlarımda bana hayaller kurdurtan takım. büyük ihtimal bu hayallerimin hiç biri gerçek olmayacak ama başkanları murat özkaya ve arda turan olması biraz olsun içimi ferahlatmıyor değil.

    eğer gerçekten galatasaraylıysanız bunu yaparsınız, yok değilseniz bir galatasaraylı olarak emrediyorum, bunu yapın. :)

    2023- 2024 sezonunda da, 2022-2023 sezonunda olduğu gibi süper lige çıkmak için uğraşacak olan takım. bu yüzden dolayı resmi olarak kardeş takımımız olamazlar ama bunu iki taraf için de faydalı şekle sokabiliriz. hem biz oyuncularımıza yeni bir challenge sunarız, eyüp'te doymuş, amaçsız, spor için futbol oynayan eski yıldızlar yerine gelecek sahibi olmak isteyen gençlerle yoluna devam eder.

    ptt 1. ligde bir takım komple genç ve tecrübesiz bir takım kurarsa bu takımın başarılı olma şansı az olur ve buna binaen takımdaki gençler gelişmek yerine daha da geriye gidebilir. o yüzden sadece kiralık değil, bazı değerli oyuncular da takımda bulunması iyi olur.

    benim hayalim şu;

    öncelikle şuan için alsak takımda oynatamayacağımız ama gerçekten potansiyelli oyuncuları buraya vermeliyiz. mesela buna örnek, mertcan ayhan- kenan yıldız- ayberk karapo

    bizde gelecek vadeden oyuncuları da buraya kiralayabiliriz. örnek, ali turap- efe akman- ross- emirhan kayar- metehan baltacı.

    bu oyuncular arasına da yine süper ligde oynama hatta yıldız potansiyeli olan fakat henüz o seviyede olmayan yabancı oyuncular alınır. örneğin, diack gibi oyuncular.

    bu genç oyuncular yanına tecrübeli ve stresi alabilecek oyuncularla arda istediğine ulaşabilir. iyi bir saha dizilim ve taktikle de oyuncular gelişebilir. yani her türlü win win olur.

    harun (berke)- ali turap- ross- mertcan (metehan)- halil akbunar- efe- diack tarzı azman- kenan yıldız - sekidika- eze (yeni transferi) (eren aydın)- gs scout transferi- şeklinde bir 11 iyi bir yönetimle çıkmaya aday olur.

    aslında şu da var, ben bu hayalleri kurarken eyüpspor'un veysel, , caner erkin transferleri konuşulması aslında hem benim boş hayal kurduğumu, hem de eyüp'ün amacının farklı olduğunu gösteriyor ama neyse.

    hayal kurmakta mı parayla. :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın