resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Pisa
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1814
    ben morutan'ı beğeniyordum. şapkadan tavşan çıkarabilen, yoktan golü var edebilen bir oyuncu. bizde de şans bulabildiği sınırlı süre içerisinde böyle birkaç golü ve asisti de oldu.

    biraz domenec torrent basiretsizliği, biraz fatih terim'in nereden çıktığını anlayamadığım tiki taka sevdası nedeniyle şans verilmedi.

    takımda tutulmama sebebi bence psikolojikti. psikolojik derken morutanın psikolojisinden bahsetmiyorum. bizim psikolojimiz bozulmuştu. bu sezon yönetim, teknik ekip ve taraftarın burak elmas dönemini çabuk unutmak için yüz çevirdiği futbolcular kervanına morutan da katıldı. doğru da bir karardı. hiç boşuna 6 milyonu yusuf'a verdik morutan kalsa daha iyiydi vs. demeyeceğim. psikolojimiz açısından o mirası reddetmemiz lazımdı. kimseye ikinci bir şans verme lüksümüz yoktu ama gelecek sezon bu lükse sahibiz. bu şansı hak eden oyunculardan birisi de morutan.

    bazı kritik transfer düşünceleri sonuçlanana kadar önümüzde 2 aylık bir süre var. morutan bunu en iyi şekilde kullanırsa kariyeri bambaşka bir yöne evrilebilir.

    1996 yılına girdiğimizde okan buruk, suat kaya gibi isimler de satış listesine konmuştu. sonradan kendilerini ispat ettiler. morutan da isterse bunu başarabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın