resim
İlkay Gündoğan
Takım:Barcelona
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 632
    barcelona macerası hayırlı olsun dediğim topçu. şimdi gelmesini tabi ki beklemiyordum ama galatasaray'a açık kapı bırakacak bir anlaşma imzalamışsındır umarım. diyelim ki barcelona hayal ettiğin gibi olmadı. galatasaray seni nasıl alacak? psg gibi astronomik maaşını verip seni galatasaray'a mı gönderecek? her şey yolunda gitti diyelim, 35'inde galatasaray'a mı geleceksin? 2+1 sözleşme çok fazla değil mi?

    hamit de böyleydi, uğruna fenerbahçe ile kapışırken rızkına rızık katmıştı. ama bekleneni verememişti. bana göre temposu süper lig için bile yetersiz kalmıştı. 35'imde bile ben galatasaray'a yeterim diye düşünce oluyor bu gurbetçi futbolcularda. vakti zamanında gelse bile bir tane bile iş yapanını görmedim, mesut-nuri-hamit dahil. ilkay'dan ümitliydim ama o da 35'inde gelmeyi düşünüyor belli ki.

    yerinde olsam city kaptanı olarak 1 yıl daha kalırdım, sonrasında galatasaray'a vınlardım. ölücü barcelona ne istediğini dahi bilmiyor. adamların en kaliteli yeri orta sahaları, hala beleşten orta saha transferi kovalıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın