resim
Kazımcan Karataş
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 846
    kendisi gareth bale(20) değil. bol bol eksiklikleri olan, kariyerinin başında oldukça toy bir oyuncu. bu sezonki en büyük şansı, takım bütünlüğünün kusursuz sağlandığı kaliteli bir takımda yer almasıydı. en büyük şanssızlığı da böyle bir takımda pişmesi için mükemmel bir fırsat doğmuşken sezonun %60'ının emre taşdemir ve adekugbe ile harcanması.

    sol bek alınmaması gibi bir hata yapılmasına ihtimal dahi vermiyorum fakat, gelecek sezonda kendisini ilk 11 olarak düşünmek gibi amatör seviyede bir iş yapılır da ilk 11 oyuncusu olarak benimsenirse, 3-5 haftaya kalmaz şimdiye kadar tolere edilmiş, gözardı edilmiş tüm oyun eksiklikleri bütünüyle göze batmaya başlar ve ilk olarak da ''yerine adam alınmasına karşıyım'' tayfası tarafından linç yer.

    boey ligde çılgın atarken sadece bir penaltı yaptı diye sözlükte bile ''avrupa görmesi imkansız' diye linç yiyebilmişse, kendisini çiğ çiğ yerler. daha geçen hafta 18 yaşındaki arda güler'e bile bir derbide kötü oynadı diye balon muamelesi çekilen ortamda kendisiyle şampiyonlar ligine nasıl gideceksin abi? her yanlış pasında barış alper'i 2. lige kiralamaya falan çalışıyordu bu millet.

    kesinlikle ve kesinlikle yerine adam alınmalı. 20 yaşında, kariyerinde sol bek çıktığı maç sayısı 30 bile olmayan forvetten bozma bir beki şampiyonlar liginin devleri tarafından sınamaya falan hiç gerek yok. kazımcan değerli bir oyuncu, kupadır, ligdeki rotasyonlardır falan bolca süre alacak zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın