• 1
    bu sezon günü kurtararak gittik fakat gelecek sezonda kerem ve abdülkerim’in ardından ilk 11’deki 3. yerlinin kim olacağı hala belirsizliğini korumaktadır. gelecek sezon yabancı sınırı kalkar düşüncesi de taca çıktı. ayrıca kim öne sürülürse sürülsün bir negatif düşünce yaratmaktadır.

    muslera’yı yedeğe çekip yerine uğurcan olmaz. boey’in satışı sonrası 1 senedir top oynamamış mert müldür olmaz. nelsson’un ardından milli takım havuzundan ozan, merih gibi bir ismi getiremeyiz. sol bek zaten genel olarak sıkıntılı bir yerli mevkisi, ne içeriden kazımcan ne dışarıdan rıdvan yılmaz tüm sezonu götürebilir. orta saha da stoper gibi milli takım as kadrosundan/havuzundan bir isim mümkün değil. sağ kanat içeriden barış alper ya da dışarıdan cengiz ünder vs. olmaz. forvet zaten icardi harici hiç kimse olmaz.

    hal böyleyken bu sezon için nasıl bir kurgu planlıyoruz merakla bekliyorum. belli ki büyük transferler ağustos sonuna kalacak, bu süreçte bu işi halletsek büyük bir belirsizlik ortadan kalkmış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın