• 74
    muğla üniversitesinde girdiğim sınavda basketbol şortu ve kısa kollu giyen tek insan olarak kayıtlara geçtim. havanın kapalı olması tek yanlış yapan adam benmişim gibi göstersede sınav salonu kalorifer etkisinden dolayı inanılmaz sıcaktı.. bacaklarımı iki yana açtım geniş geniş oturarak sınavı bitirdim.

    dışarı 15 dakika önce çıktığım için kapı önünde bekleyen 300 kişi bir anda gözlerini bana dikti içlerinde ingilizce bilen insan oranı düşük olduğunu bilsem de lan acaba tshirt e bakıyorlar diye düşündüm zira giydiğim tshirtte nietzsche nin god is dead sözü yazıyordu.. bu halimle dua okuyan bir adamla göz göze gelmem beni de bir hayli rahatsız etti* neyse ki herkes kendi çocuğunun derdindeydi sadece garipseyen bakışlar eşliğinde merdivenlerden inip oradan uzaklaştım..

    otoparka gidene kadar en az 400 öğrenci gördüm şortu bıraktım montsuz adam yoktu ve tüm bu pantolon ve montlular bana alien mışım gibi bakıyordu.. bu esnada meydana dikilmiş havanın kaç derece olduğuna da gösteren bir dijital saat gördüm baktım hava 23 dereceydi.*

    işte o an anladım ki bu 1000 kadar insan hata yapmış içlerinde bir tek ben uygun giyinmişim.. bunun haklı gururuyla yol üzerindeki çöpşişçiye doğru yola çıktım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın