resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 990
    yahu şu elemanın başlığına bir daha uğramayacağım diyorum ama olayları çarpıtma konusunda zirve yapan insanlar konuyu yine "çekememzlik" eksenine bağlamış. zaten adını ilk duyduğumuz andan itibaren bu kavram üzerinde dönüp duruyoruz.

    öncelikle bu elemanı 30 dakika izle yetenekli hatta üst düzey bir yeteneği olduğunu görürsün ve x bir takımda olsa süreç ufak tefek abartı ve umut dolu düşüncelerle ama en nihayetinde türkiye pasasportlu olduğu için içerisinde "inşallah şımarmaz" "aklını futbola verir" "fiziğini geliştirir" geçen iyi dileklerle devam eder.

    ama fenerbahçe yönetiminden, taraftarına ve medyasına kadar kim varsa yılların getirdiği başarısızlığı ve herhangi bir konuda iyi bir şeye konu olmamanın getirdiği ezikliğin acısını bu oyuncu üzerinden çıkarmak istedikleri için çok az kaldı türk futbolunu arda'nın gelişmesi üzerine kurgulamamız gerektiğini konuşacağız.

    mesela iyi niyetli bir şekilde hakkında fiziğini geliştirmesi lazım diyorsun anında "falanca o yaştayken bunları bile yapamıyordu" deniyor. topsuz oyunda yok diyorsun " messi'de yok" diyor. lan ne messi'si diyorsun " o seviyede çünkü" diyor. özlelikle ana akımda şu zamana kadar arda şu konuda eksik diyen adam görmedim sürekli "inanılmaz yetenekli" kısmı konuşuluyor.

    2023 yılındayız ve "şimdilik" bu elemanın tek olayı sadece ofansif ince işleri yapmak. bunun haricinde oyunun fiziksel yanında yok. alan kapatma kısmında yok, takım arkadaşlarına defansif katkı kısmında yok. bunları geliştirdiğinde çok iyi olacak ama fenerbahçe görgüsüzlüğü nedeniyle ben kendisi hakkında tek kelime bile etmek istemiyorum.

    bir süre başlığından içeri bile girmeyeceğim zira konu çok uzun süre daha "çekememezlik" ve "süper yetenek" goygoyu çerçevesinden çıkmayacak ve biz günümüz futbolunda arda gibi oyuncuları nereye koyacağız nasıl faydalanacağız kısmını konuşamayacağız.

    işte bu ara dönemde topa dokunduğu anlarda bile "allahım uçuyor mu yoksa" şeklinde spikler anlatımları duyacağız, lan yok artık dediğinizde çekemiyor olacaksınız falan filan...
App Store'dan indirin Google Play'den alın