resim
Stefan Kuntz
Görev:Sportif Direktör
Takım:Hamburg
Yaş:61
Uyruk:Almanya
  • 373
    dünya’nın en ballı teknik direktörü olabilir.

    öncelikle şampiyona elemeleri kura çekimine 4. torbadan katılıp; italya ve hollanda gibi takımların olduğu 2. torbadan galleri ve kuşkusuz 3. torbanın en zayıf takımı olan ermenistanı çekmiştir. hiç kura çekmeyelim, takımları sen ayarla desen böyle bir grup oluştururdu.

    elemelerin ilk haftası maçın başından geriye düştüğü ve pozisyona giremediği ermenistan maçında orkun kökçü’nün şapkadan tavşan çıkaran golüyle kilidi açtık. ondan sonrası yine sıkıntılı giden maçı tamamen kerem’in bireysel çabası sonucu topsuz koşusuyla kazandı.

    letonya deplasmanında bütün istatistiklerde geride bitirdiğimiz ve rezil oynadığımız maçı allah’ın bir lütfuyla son saniyede kazandı.

    galler maçında rakip aptalca 10 kişi kaldı. uzun süre pozisyona giremediği maçta gömülmekten başka çaresi kalmayan takımı bir şekilde yendi.

    türk futbolunda başarı anlayışı sadece skor odaklı olduğu için bu ballı hoca görevinde kalmaya devam ediyor. yarın bir gün turnuvaya gitsek bile muhtemelen birçoklarımız sistemsiz ve ne oynadığı belli olmayan bu takımı umutsuzca takip edecek. bu kafayla bir arpa boyu yol alamayız malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın