resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 985
    19 haziran 2023 türkiye galler maçında güzel bir gol atan topçu.

    oyunu rakip sahaya yıkan takımlarda yeteneğini gösterebilen bir arkadaş bu. galler, antalyaspor ayarında bir futbol oynarken bir de 10 kişi kalınca, açıkçası arda ya da başka genç bir oyuncu için şartlar çok müsait hale geldi. zaten uluslararası anlamda tanınmamanın da avantajı var. bilinmemezlik hayattaki en büyük silah. bugün de bu silahı iyi kullandı. arda'nın topu ayağına alınca sola çekeceğini, ya savunma arkasına yüksek pas deneyeceğini ya da direkt kaleye vuracağını 3 maçını izleyenler bilir. ki girer girmez de attı bir şut dağa taşa gitti. ikincide de gol oldu. ondan sonra gallerli oyuncular, biraz daha yakın oynayıp döndürmediler bir daha ama olan olmuştu artık.

    hasılı bu silahın farkında olanlar sahadan silebildi arda'yı. gerçekten ne kadar yetenekli olduğu artık ciddi manada bir faktör olduğu bilinince anlaşılacak bence. "ya arda'ya dikkat etmemiz lazım" diye hazırlanınca takımlar o zaman görmek lazım. yeteneği su götürmez gerçek, fakat belirttiğim gibi hala yetenekli diye geçiştirilen sıradan biri gibi bakılıyor takımlarca.

    bugün oyuna girdiğinde değil ama milli takım 1-0 öne geçince 2. golü veya bunun asistini yapacağını tahmin etmek zor değildi. o anlamda hakkını vermek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın