resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 979
    galatasaray sözlük'te fenerbahçe oyuncusunun övülmesini saçma bulmakla birlikte arda gibi 20 yılda bir gelen ve fener'in komik bir paraya kaptırmasının an meselesi olduğu bir yetenek için biraz istisna yapılabileceğini düşünüyorum. dostlar, çocuktan kalite akıyor. allahtan berbat bir fenerbahçe'de oynadı da ligde fark yaratamadı.

    her şeyden önce arda büyük takım oyuncusu. yani kapalı oynayan daha küçük rakiplere karşı çilingir olabiliyor. dar alanda inanılmaz etkili, bir de uzaktan şut ve frikiği var. henüz büyük takıma karşı çıkıp maç alacak seviyede değil ama olacak, bariz. sezonun son maçında arenada sahadan silinmesinden o seviyeye henüz gelemediğini anlıyoruz. ikili-üçlü baskıda sıvadı, çünkü fener bize karşı ümraniye'den, sivas'tan daha etkisizdi. arda da her topu yeteneğiyle faydaya dönüştürmeye çalıştı ve çok doğru bir pres karşısında ezildi.

    şimdi, beşiktaş maçında kendini atması, başka maçlarda benzer hareketleri hoş değil, kabul. çevresinde mert hakanlar, irfancanlar var ve yaşı 18 bu elemanın. bu tiplere abi diyor daha. bizde olsaydı muhtemelen bu tip hareketler yapmazdı. savunmak için söylemiyorum, 17-18 yaşın etki altında kalmaya açıklığını düşünüyorum sadece. şeytan demiyor mu 17,5 milyonu verip ailesinin kanına girip getirelim diye? böyle bir transfer olsa laf eder miyiz? nadir çıkar laf eden.

    gitsin dortmund'a (ajax anlamsız geliyor, daha büyük ligde oynamalı bence), ali koç zaten o parayı dzeko'nun maaşına gömer. 19 haziran 2023 türkiye galler maçı'nda da gördük ki eleman olacak. milleti övmeyin diye baskılamaya gerek yok. 30'undan sonra fener'e dönerse düşünürüz.

    edit: tam 00:00'da atmışım ya la! pusuda yatıp 12de arda övmuşsun diyen yazarin mesaji üzerine fark ettim. dinsizim ama allah belamı vere öyle değil, mactan sonra yazmaya basladım, parca parca yazıp bitince gönderdim. yoksa deli miyim ardayi öveyim diye pusuya yatayım da tam 12de basayım. elalemin topçusu ama iyi işte, napalım. biz iyi dedik diye dortmund çıkip "aa, rakibinizin sözlugunde bile ovüyorlar, 17 buçuğa alabileceğiz ama arda için bu fiyat bize ucuz geldi, size 30 verelim" mi diyecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın