• 1
    galatasaray başta olmak üzere türk takımları için zorunluluk olması gereken ticari taktik. değerini bulduğu an oyuncuyu satacaksın arkadaş. bizim öyle tok satıcı olma gibi bir pozisyonumuz yok ki. euronun 30’a tırmandığı bu günlerde böyle büyük satışlar yapmak elzemdir. nelsson 20-25 mi ediyor hemen sat, boey müthiş bir sezon geçirip 20 milyon mu ediyor sat, zaniolo’ya 30 civarı cash teklif mi var bir saniye durma sat. fenerbahçe gibi yerlerini saçma sapan adamlarla dolduracaksak da yukarıda yazdıklarım boşa çıkar. aman haaa onlar gibi olmayalım.

    önceki yıllarda belhanda’ya 9-10 milyon euroluk teklifler geldiği söylendi ama fatih hoca nedense satmadı. satmayınca da adam bonservis kazandırmadı hatta sözleşmesi feshedildi diye tazminat bile kazandı. yine uğurcan çakır ve abdülkadir ömür’e müthiş paralar teklif edildi ama trabzon tok satıcı olunca ve abdülkadir sakatlanıp performansı düşünce o teklifler de hayal oldu hâliyle. yalnızca bu üç örnek bile neden satmanız gerektiğini gözler önüne seriyor ki böyle yığınla hikâye vardır.

    nelson ve boey için yirmişer, zaniolo için 30 gelse tek kalemde 70 milyon euro yapar. türk parasıyla da 1 milyar 820 milyon lira yapar. borcumuzun 6 milyar lira civarında olduğunu düşünürsek müthiş para.
App Store'dan indirin Google Play'den alın