• 6
    verstappen polü aldı. müthiş keyifli bir sıralama turu oldu. pist başlangıçta ıslaktı, q2'nin ortalarında kuru bir kısım oluştu, nerdeyse herkes soft lastiklere geçti. q2 sonunda yağmur baslayinca perez ve leclerc derecelerini iyilestiremeyip elendi. hamilton ucuna ucuna son sıradan q3'e kaldı. q3'te yağmur siddetini arttırdı, ilk birkaç tur zaman turu atabilenler derecelerini aldılar.

    haas takımı hulkenberg'le bu yağmurun ve q3 sonunda piastri'nin kırmızı bayrak çıkartmasının da etkisiyle yarın yarışa 2. sıradan başlayacak.

    lance stroll, sainz, perez gerçekten büyük hayal kırıklıkları.

    stroll çok büyük bir kazanın kıyısından döndü, otomobili yarınki yarışa yetismeyecek şekilde paramparça edebilirdi ama şans yardım etti, araç büyük bir hızla yanlamasına kayıp önden ufak bir temasla kurtardı. serhan acar lance'in atlattığı kazanın yavaş çekim görüntülerini izlerken " bu olaydan dolayı stroll'ün yeni bir tuluma ihtiyacı olabilir" yorumunu yaptı, cümle biter bitmez acaba çok mu abarttım ulusal kanalda diye 10 saniye kadar düşündü (düşündüğü çok belliydi swh) beni ekran başında yarım yarım yardı.

    ferrari q3'teki kırmızı bayrak sonrası yeniden start için pit yoluna ilk gelen takım oldu, sainz'in arkasına vertappen geldi, "ferrari redbull'u ancak burda gecebilirdi, öyle de oldu" deyip bir kere daha tebessüm ettirdi.

    gece gece oldukça keyifli bir sıralama izledik. umarım yarın yarış da böyle olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın